tag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post8672126584992525427..comments2024-03-19T13:06:42.194-07:00Comments on Mlsný králík z rýžového těsta: Pasta z černého sezamu/Kuro neri goma 黒ねりごまEliškahttp://www.blogger.com/profile/05679866675348096371noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post-40308892953537852442015-12-09T08:58:32.808-08:002015-12-09T08:58:32.808-08:00Nám každý rok roste na záhonu a nejradši bych ji z...Nám každý rok roste na záhonu a nejradši bych ji zalévala kyselinou :D . Samozřejmě má každý jiné chutě a každému chutná něco jiného, já jím všechno kromě oliv, vařeného lilku a růžičkové kapusty (jak v polévce, tak jako karbanátky, jinak jsem ji ještě neměla). Chalva si mě taky získala hned na poprvé :D . Některé chalvy jsou hodně sladké a některé míň, já je kupuji, je pravda, že skoro pokaždé to složení není zrovna hezké, chtěla bych si domácí udělat někdy, teď mě napadá třeba dvoubarevnou s bílým a černým sezamem, to by mohlo být dost zajímavé!Eliškahttps://www.blogger.com/profile/05679866675348096371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post-77980409077159933682015-12-09T07:14:59.305-08:002015-12-09T07:14:59.305-08:00Já růžičkovou kapustu miluju :D ale hokkaido víc ♥...Já růžičkovou kapustu miluju :D ale hokkaido víc ♥ a většinou ji vařím v páře nebo dusím. Chalva mě nejdřív vůbec nelákala, až potom si ji koupil brácha a říkal, že je úplně super, že si ji často dává v čajovně s tvarohem. Tak jsem teda trochu ochutnala a wooow, láska na první ochutnání :D jsem mu to skoro všechno snědla :D Akorát některá mi připadá až moc sladká. Děláš si domácí? nebo kupuješ? :D protože já se často setkávám s nehezkým složením, tak bych chtěla vyzkoušet domácí :)Michelle M.https://www.blogger.com/profile/06006434784015657331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post-59866270349426994682015-12-08T10:17:02.944-08:002015-12-08T10:17:02.944-08:00Já mám jedno koupené právě od Sun&Seed z jedné...Já mám jedno koupené právě od Sun&Seed z jedné zdravé výživy, ale ještě jsem ho nezkoušela, jenom jsem ho otevřela, abych viděla, jak vypadá a zatím si myslím, že bude skvělé, snad bude mít i výraznou chuť, prý některá ji moc nemají, protože semínka nejsou pražená a není to moc dobré (tohle, jelikož je raw, pražené nejspíš nebude :( ) Hokkaido s tahini?! :O Tak to zní skvěle, hned to půjdu zkusit na večeři :D . Růžičková kapusta mi moc nejede :D upravuješ ji nějak, nebo ji jen vaříš? Já jinak miluju úplně všechny sezamové výrobky, různé tyčinky se sezamem, kaše, hlavně chalva♥ Určitě ho zkus, není k tomu potřeba ani nějak výkonný mixér, stačí tyčový a 5 až 10 minut času :)Eliškahttps://www.blogger.com/profile/05679866675348096371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post-87678103210978373882015-12-08T09:39:38.306-08:002015-12-08T09:39:38.306-08:00Tento komentář byl odstraněn autorem.Eliškahttps://www.blogger.com/profile/05679866675348096371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6693119500286121495.post-1959140358185521782015-12-07T09:43:47.915-08:002015-12-07T09:43:47.915-08:00Černé tahini jsem viděla akorát na internetu od zn...Černé tahini jsem viděla akorát na internetu od značky Sun&Seed, ale ještě jsem ho teda nevyzkoušela. Klasické tahini miluji. Vždy ho musím mít doma, protože bez něj si už kuchyni nedokážu představit. Miluji pečené hokkaido s tahini, nebo růžičkovou kapustu s tahini. Když si dělám salát, tak tam dávám jen tamari a tahini - to jsou mé lásky, bez kterých to už prostě nejde :D Ještě se nestalo, že by mi tahini vydrželo déle jak dva týdny (360g). Ze začátku jsem si ho koupila do hummusu, ale chuťově mě moc nezaujalo. Pak ale přišel zlom, kdy jsem se do něj taaaak moc zamilovala :D <3 A jinak tady tohle černé určitě chci také vyzkoušet :)Michelle M.https://www.blogger.com/profile/06006434784015657331noreply@blogger.com